Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium

Halloween 2021 HP final

Fear the night

Opgepast – kom niet dichterbij! Een bijzonder gevaarlijke bende heeft Walibi brutaal ingenomen en is niet meer van plan te vertekken. De bende dook zomaar op en bezette een zone die ze ‘Rebellion Land’ heeft gedoopt, een plek die ondertussen lijkt op een gruwelijke schroothoop. Hun leider is de meest gevreesde onder hen… een angstaanjagende vrouw die Cama heet. Ze verzint de meest huiveringwekkende straffen voor wie ongevraagd hun terrein betreedt. Wees gewaarschuwd: er is geen verlossing voorbij dit punt, geen redding, geen hulp – alleen pure terreur.

Enjoy the day

Maar wat als je kinderen dol zijn op de originele Halloween? Geen probleem, de Rebbiez hebben daar een oplossing voor bedacht! De Rebbiez zijn de kinderen van Rebellion Land en ze zijn het beu om Halloween te moeten vieren volgens de regels van de volwassenen. Ze hebben zelf ook een eigen zone ingepalmd in het park om feest te kunnen vieren op hun eigen manier. En wat een feest! Ze verzonnen een aantal coole uitdagingen om achter te halen welke kinderen dapper genoeg zijn om samen met hen de allerbeste Halloween ooit te vieren. 

NIEUW ZONE
Rebellion Land
NIEUW ZONE
Last Shelter
NIEUW ZONE
Psycho Circus
NIEUW ZONE
Happy Halloween

Bar'Hell

Dit is een verborgen plek waar de bende van Rebellion Land in de schaduw klaarstaat om je straks mee te grissen en te martelen terwijl je nu nog nietsvermoedend drinkt en plezier maakt.