Skip to main content
Menu
Tickets Walibi Belgium
Halloween voor het hele gezin

Halloween voor het hele gezin

Je wenst het park te bezoeken met de ganse familie? Dat is geen probleem. Walibi houdt tijdens deze periode ook rekening met de kleinsten onder ons.

Halloween in Walibi is helemaal terug! 

Maar wat als je kinderen dol zijn op de originele Halloween? Geen probleem, de Rebbiez hebben daar een oplossing voor bedacht! De Rebbiez zijn de kinderen van Rebellion Land en ze zijn het beu om Halloween te moeten vieren volgens de regels van de volwassenen. Ze hebben zelf ook een eigen zone ingepalmd in het park om feest te kunnen vieren op hun eigen manier. En wat een feest! Ze verzonnen een aantal coole uitdagingen om achter te halen welke kinderen dapper genoeg zijn om samen met hen de allerbeste Halloween ooit te vieren. 

Halloween op maat van kinderen

Families met (kleine) kinderen kunnen tot 17 uur ook genieten van het grootste Halloweenevent van België zonder te veel te schrikken. De jongsten kunnen verborgen gevaren trotseren in speciaal voor hen gecreëerde zones, waar stuntmannen en andere kindvriendelijke monstertjes hen opwachten...

Happy Halloween

Boodschap aan alle kinderen: kom bij de Rebbiez, de stoerste groep kinderen die je ooit hebt gezien! Ze halen grappen uit met volwassenen voor Halloween en laten je hun geheime trick-or-treat technieken zien. Hun uitdagingen zijn écht de coolste ooit! En het allertofste aan die challenges? Als je ze allemaal voltooit, mag je samen met hun bende de beste Halloween van het land vieren! 

Dracula 4D

Heb je de volwassenen geplaagd en je stoutste halloweentruuks uitgehaald? Dan verdien jij zeker een momentje griezelplezier in onze 4D cinema. De special van deze week? Dracula! Maar pas op: het is niet omdat je gezellig in een zetel in een theaterzaal zit, dat je ook veilig bent… Het Kwaad zal uit het scherm proberen te springen om je te doen schrikken terwijl je kijkt. Alleen voor écht moedige en dappere kids!

Lucifer Show

Donker, passioneel, een meester van de illusie – Christian Farla en zijn sexy crew zullen de realiteit buigen tot je denkt dat je gek wordt. Je zal je adem inhouden, naar lucht happen en zelfs luidop schreeuwen als ze alle logica tarten vlak voor je eigen ogen. Geloof je ons niet? Kom dan met je eigen ogen kijken naar hun krankzinnige halloweenshow!

Een beetje schrik, veel plezier !

Kom kijken naar de gekste abracadabra van het land! Onze goochelaar toont zich van zijn stoutste kant voor Halloween: hij speelt met vuur, bedriegt je ogen en plaagt zijn assistent vreselijk! Houd je ogen altijd wijd open… want hij zal proberen zelfs de slimste onder jullie voor de gek te houden! 

Anti-Monster badge

Voor kinderen die niet dol zijn op monsters is er een speciale anti-monster badge verkrijgbaar in het park. Toon deze badge aan de monsters in het park en je zal er versteld van staan hoe deze sticker de macht heeft om de monsters te verjagen.

Anti-Monster